woensdag 24 augustus 2011

Uitslag 2e controle

Vandaag de uitslag van de 2e controle. Deze keer voor het eerst bij mijn nieuwe internist. Wat een verademing. Een hartelijk mens, een wat oudere arts, vriendelijk en nogmaals heel menselijk. Ik heb gekozen voor een nieuwe arts vanwege onze verhuizing naar Tilburg en het blijkt een schot in de roos.


Het goede nieuws is dat mijn bloedbeeld in orde is. Geen afwijkingen. Ook zijn er geen verdikkingen te voelen in klieren van mijn buik, hals of lies.

Ik heb hem ook gevraagd om mijn buik te voelen waar ik een bult voel. Ik twijfelde het te noemen omdat het niet in de buurt van mijn klieren zit maar ik laat het toch maar aan de echte specialist over. Inderdaad voelt hij het ook!  Zijn eerste theorie is dat het waarschijnlijk de vleesboom is die eerder al was ontdekt op de MRI scan.


Omdat ik 22 kilo ben afgevallen valt een vleesboom (altijd een onschuldig, goedaardig myoom)  nu sneller op. Voor de zekerheid wordt er a.s. maandag een CT-scan gemaakt en dan volgt op 1 september de uitslag en wat er aan te doen is. Als het een vleesboom blijkt dan zijn er allerlei mogelijkheden. Is het iets anders dan zien we dat dan wel weer.